Welkom op de website van de Stichting Dierenambulance Gooi en Vechtstreek.


Wij bieden eerste hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in het Gooi en de Vechtstreek.
Heeft u ons nodig voor een dier in nood? Bel dan 035 - 68 303 00
(tussen 22:00 en 08.00 alleen voor spoedgevallen)

 

bel ons nu

 

Home

unive

Dierenambulance Gooi-Vechtstreek dolblij met sponsoring door Univé Hilversum

 


Onlangs werd de Dierenambulance Gooi-Vechtstreek uitgenodigd door René Tuinman, vestigingsmanager van kantoor Univé Hilversum, om een donatie in ontvangst te nemen. Eenmaal aan tafel bij René bleek het niet om een eenmalige donatie te gaan, maar een sponsorship door Univé.
Univé bij ons allen bekend als de sympathiek verzekeraar waar lokale betrokkenheid centraal staat. Vanuit die gedachte ondersteunt Univé diverse initiatieven uit de regio. Afgelopen periode stond het regionale goede doel centraal in de campagnes. Univé Hilversum koos voor Dierenambulance Gooi-Vechtstreek. Wij zijn hier vanzelfsprekend heel erg blij mee en hebben in overleg met Univé afgesproken dat het gedoneerde geld besteed gaat worden aan nieuwe kleding voor onze ambulancechauffeurs.
René legt hieronder uit waarom er voor de Dierenambulance Gooi-Vechtstreek is gekozen.
De huiskat van Univé
Een aantal jaren geleden hadden we op onze winkel in Hilversum een vaste bezoeker. Na enkele weken hebben we hem omgedoopt tot de huiskat van Univé. In die tijd hebben we kennis gemaakt met de Dierenambulance. Zij doen prachtig werk en we dragen ze een warm hart toe! O ja.. de kat woont inmiddels bij een van de Univé-collega’s, eind goed al goed.